Tentokrát střelecky i bodově naprázdno

Po dětském dnu ve fotbalovém areálu vystřídali soutěžící děti fotbalisté, kdy místní Sokol přivítal rezervu Dolního Bousova. Duely Dolnobousovského SK v nové sezóně zatím nabízely hodně branek.

TJ Sokol Kosořice – Dolnobousovský SK „B“  0:2 (0:2)

Úvod zápasu měl podobný průběh jako před 14 dny doma proti Kropáčově Vrutici. Kosořice v prvních deseti minutách téměř nepustili soupeře na vlastní polovinu. V dalších minutách si hosté cestu na soupeřovu polovinu našli, ale žádnou brejkovou situaci nedotáhli do konce. Kosořičtí poprvé zahrozili Malíkem po prodloužení míče Batalou. Kosořickému útočníkovi ale střela nesedla. V 18. minutě tentýž hráč u pravé strany vyhrál souboj s obráncem a přihrál před branku. Zde nabíhal Řehák, jenže si chtěl míč ještě posunout do lepší pozice a to už gólman nedovolil. Hráči Dolního Bousova z první vážnější šance otevřeli skóre. Ve 22. minutě se po střetu v pokutovém území dožadovali pokutového kopu. Hra ale pokračovala a domácí odehráli míč do bezpečí, ovšem jen na chvíli. Hosté rychle vrátili hru před Abelovského branku, kde zůstal bousovský Stejskal proti trojici obránců. Přesto se mu podařilo tečovanou ranou poslat Bousovské do vedení. Po inkasované brance vypadli Kosořičtí z role a marně vymýšleli kombinaci na soupeřovu obranu. To hosté mohli ve 30. minutě odskočit na dvoubrankový rozdíl. Domácí obránce nastřelil dotírajícího Folprechta, který se tak dostal do úniku proti osamocenému brankáři. Abelovský však hostujícího hráče vychytal a před dorážejícím hráčem už zasáhla obrana. Domácí zlepšili kombinaci až v závěru prvního poločasu. Ve 36. minutě vyslal přesný pas Archman, Jakubův si míč zpracoval, ale v dobré pozici mířil nepřesně. Kýženého efektu nedosáhli domácí ani vzápětí. Stehlík si vyměnil míč s Maškou, jenže z dobré šance nastřelil jen gólmana. Místo vyrovnání tak nakonec domácí podruhé inkasovali. Chybu na polovině hřiště využili hosté na výbornou poté, co přihrávka napříč našla nabíhajícího Stejskala a ten s chladnou hlavou přehodil vybíhajícího brankáře.

Po přestávce čekal Kosořické nelehký úkol, ale nevzdávali šance na minimálně vyrovnání zápasu. Bohužel, jak to tak bývá, minuty ubíhaly a šance nepřicházely. Domácím nebylo nic platné, že měli míč ve své moci, jenže na houževnatě bránícího soupeře nedokázali nic kloudného vymyslet. Až v 66. minutě zahrával Řehák přímý kop od postranní čáry. Krajcarovi se ve vzduchu podařilo předskočit gólmana, ale toho před brankovou čárou zastoupili spoluhráči. Hlavičkou se následně neprosadil ani Batala po rohovém kopu. Poslední šanci domácí nevyužili v závěru. Archman místo centru rozehrál standartní situaci nakrátko. Řehák následně přihrál před branku, ale tísněný Zvěřina nedokázal už přesně zamířit.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 22. a 43. Stejskal
  • Rozhodčí: Mucek – Švarc, Khol
  • Diváků: 78
  • ŽK: Zvěřina, Mudroch – Stejskal
  • Kosořice: Abelovský – Batala, Archman (87. Vocásek), Krejcar, Jakubův (46. Zvěřina) – Fišer (87. Sova), Maška (87. Mudroch), Grus, Řehák – Stehlík (70. Herink), Malík
  • D. Bousov „B“: Stránský – Holub, Hrdý, Bíšek, Šolc – Oudrnický, Bartko (81. Hrušovský), Folprecht, Petr Havel ml., Stejskal – Zvěřina (90. Petr Havel st.)
TJ Sokol Kosořice  – Dolnobousovský SK „B“  0:2
FC Mukařov –  SK Bělá p/Bezdězem  0:5
FK Zdětín „A“ –  FK Krnsko „A“  2:3
SK Meteor Kostelní Hlavno –  SK Akuma Ml. Boleslav  1:1
TJ Sokol Kněžmost –  Slavoj Kr. Vrutice „A“  3:2
TJ Sokol Řepov –  SK Jizeran Doubrava 5:1
SK Benátky nad Jizerou „B“ –  Sokol Březno 4:0

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
4. 9. 2021 17:00 Okresní přebor 2021/2022

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0000Porážka
Dolnobousovský SK0202Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Abelovský Martin Brankář
2Maška Martin 14 Záložník
5Krejcar Martin Obránce
6Fišer David 3 Záložník
7Archman Václav 4 Obránce
8Grus Josef Záložník
9Jakubův Jakub 16 Obránce
10Stehlík Jan 13 Útočník
11Batala Zdeněk Obránce
12Malík Michal Útočník
15Řehák Jaroslav Záložník
3Vocásek Filip 6 Záložník
4Mudroch Roman 7 Obránce
13Wolf Jakub 10 Záložník
14Sova Petr 2 Záložník
16Zvěřina Vojtěch 9 Záložník
25Hošťálek Michal Brankář

Trenér: Hájek Ladislav