Střelci neměli svůj den

image_pdfimage_print

Dalším z řady silných soupeřů zavítal do Kosořic, kde se proti místnímu TJ Sokolu postavili hráči fotbalového klubu ze Zdětína. Vedoucí tým soutěže po šesti kolech, krom duelu v Kropáčově Vrutici, zbývajících pět zápasů vyhrál. Oproti minulému kolu chyběli Maška, Stehlík a Váňa. Naopak k dispozici již byli Abelovský, Adámek a Herink.

TJ Sokol Kosořice – FK Zdětín „A“  0:0

Pro diváky možná na delší dobu poslední zápas před počátkem omezení ze strany státu. Již ve druhé minutě přihrával zdětínský Rys na hranici pokutového území, následnou střelu Votruby vyrazil Abelovský mimo svou branku. Na druhé straně Herink našel přesným centrem Gruse, ale ani on svou střelou nepřekonal gólmana. Následovala slabší pasáž ze strany Kosořic, ze které hosté vytěžili pouze tvrdou střelu Zuny. První říjnový víkend nenabídl mnoho fotbalové podívané. Mnoho ztrát na obou stranách, spousta soubojů a kouskování hry. Až ve 27. minutě se domácí připomněli soupeřově obraně. Po dlouhém autu hledal Krejcar na levé straně nabíhajícího Mudrocha. Se štěstím se dostal až za záda obrany, jenže mířil až příliš vysoko. Tentýž hráč, ale úplně na druhé straně hřiště, se obětavě vrhl proti střele Trubičky po přímém kopu z hranice pokutového území. V posledních vteřinách prvního poločasu mohl ještě první branku zápasu vstřelit kosořický Malík, z úhlu a blízko brankáře mířil pouze vedle vzdálenější tyče.

Ani po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil. Hra neměla spád a chybělo jí i koření – šance a branky. Za zmínku ale určitě stojí přímočarý průnik Malíka kolem dvou hráčů na pravé straně. Z následného centru se snažil Herink okamžitě zakončit, směr zdětínská branka. Střela mu ovšem nesedla a míč skončil vedle. V 60. minutě podržel Kosořické brankář Abelovský, který se blýskl výborným zákrokem proti střele z přímého kopu. A následně i po rohovém kopu se hosté snažili využit skrumáže před brankou, domácí se však obětavě do všech střel. V dalším průběhu už mnoho souvislejších pasáži hry k vidění nebylo. Čtvrt hodiny před koncem utkání přečkali domácí další závar před vlastní brankou. Nakonec v posledních vteřinách přeci jen mohli Kosořičtí ukončit střelecký půst v tomto duelu. Kosořické útočné duo ale bezbrankový stav nezměnilo. Přihrávku Kořínka nezúročil Malík, i když nechybělo mnoho.

Fotky ze zápasu
  • Branky:
  • Rozhodčí: Vlk – Pažout, Košina
  • Diváků: 46
  • ŽK: Batala – Baborák, Rys
  • Kosořice: Abelovský – Vágner, Batala, Adámek (52. Humpola), Dragnev  – Herink, Krejcar, Grus, Mudroch (88. Vocásek) – Kořínek, Malík
  • Zdětín „A“: Mašek – Baborák, Adášek (20. Šulc), Trubička, Kučera – Těšínský, Zuna, Kraus, Vaňousek (69. Pluhař) – Rys, Votruba (82. Richtr)
TJ Sokol Kosořice  – FK Zdětín „A“  0:0
SK Meteor Kostelní Hlavno –  Sokol Březno  1:3
SK Bělá p/Bezdězem –  FC Mukařov  4:1
TJ Sokol Kněžmost –  TJ Sokol Řepov  1:4
SK Akuma Ml. Boleslav –  FK Krnsko „A“  9:3
SK Benátky nad Jizerou „B“ –  SK Jizeran Doubrava 1:1
Dolnobousovský SK „B“ –  Slavoj Kr. Vrutice „A“ 0:3

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
3. 10. 2020 16:00 Okresní přebor 2020/2021

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0000Remíza
FK Zdětín0000Remíza

TJ Sokol Kosořice

1Abelovský Martin Brankář
3Vágner Jiří Obránce
4Mudroch Roman 5 Záložník
7Wolf Jakub Záložník
8Adámek Martin 6 Obránce
10Kořínek Aleš Útočník
11Krejcar Martin Záložník
12Malík Michal Záložník
13Dragnev Dragomir Obránce
14Grus Josef Záložník
15Batala Zdeněk Obránce
5Vocásek Filip 4 Záložník
6Humpola Luboš 8 Záložník
25Vlk Petr Brankář

Trenér: Hájek Ladislav

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..