Po čtyřech duelech vyšli Kosořičtí bodově naprázdno

image_pdfimage_print

Dva solidně rozehrané zápasy, dvě remízy. Fotbalisté Kosořic z posledních dvou kol nedotáhli duely do vítězného konce. Aktuální soupeř z Řepova začal soutěž dobře a po dvou kolech měl brankář stále čisté konto. Následovaly dvě porážky. Bylo tedy otázkou, jak obstojí Kosořičtí a zda se jim podaří překonat soupeřovu obranu. Absenci trenéra Hájka zastal Jiří Grus, který měl již k dispozici Batalu a Stehlíka. Ke zraněnému Řehákovi se připojil Herink.

TJ Sokol Řepov – TJ Sokol Kosořice  5:3 (3:1)

Utkání se hrálo za neustálého, slabého deště. Tomu odpovídal i značně podmáčený terén. Na začátku utkání byli v zakončení aktivní hlavně hosté. Hned v úvodu nezužitkoval Mudrochovu přihrávku Kořínek. Po Malíkově přímém kopu zkoušel Kořínek štěstí z úhlu a nastřelil tyč. Tentýž hráč vzápětí mířil z hranice pokutového území těsně nad. Až po chvíli zamířil Doležalův přímý kop k osamocenému Petru Štěpánovi, jehož hlavička skončila za brankou. Ve 23. minutě se v první velké šanci ocitli fotbalisté Kosořic. Dobré napadání znamenalo míč ve prospěch Malíka, který vysunul Gruse. Kosořický středopolař mohl ještě postupovat, na těžkém terénu zvolil pohotovou střelu a gólman se překvapit nenechal. O čtyři minuty později však hráči Řepova vhodili dlouhé autového vhazování. Odražený míč napálil Splídek na branku a odražený míč brankářem usměrnil do odkryté branky Vaněk. Vedení domácích ale nemělo dlouhého trvání. Hosté zahrávali přímý kop do pokutového území. Hlavní rozhodčí následně zapískal nedovolené bránění kosořického hráče a následný pokutový kop nekompromisně proměnil Malík. I přes těžký terén se obě mužstva snažila kombinovat, řadu snah však zhatil právě podmáčený terén. Přesto diváci nebyli ochuzeni o další gólový přísun. Bohužel ani nerozhodný stav netrval dlouho a hosté opět inkasovali. Po rohovém kopu Cepky ještě Kosořičtí přečkali zakončení hlavičkujícího Petra Štěpána. Ve 34. minutě ale Řepovští potrestali chybu, kdy Cepka před gólmanem přihrál ještě Vaňkovi a ten již měl před prázdnou brankou snadnou úlohu. Nic na druhé brance nezměnily ani protesty Kosořických kvůli ofsajdu. Hostujícímu týmu nadále dělaly problémy rohové kopy soupeře. O tři minuty později totiž míč z Cepkových kopaček usměrnil Siřínek hlavou za bezmocného Vlka – 3:1. Až v závěrečných minutách se opět připomněli fotbalisté Kosořic. Při akci Kořínka s Maškou se při střele druhého jmenovaného vyznamenal řepovský Hlaváč. Domácím se podařilo zablokovat střelu Gruse, jenže míč se dostal na levou stranu k Mudrochovi, ale pohotová střela z dobré pozice mířila vysoko nad branku.

Hosté sice prohrávali dvoubrankovým rozdílem, ale v prvním poločase nepředvedli špatný výkon. Soupeř dokázal využít téměř všech vypracovaných či nabídnutých šancí. Domácí začali druhé dějství s odhodláním ještě současný stav navýšit. Centr Petra Štěpána ale Vaněk nedokázal ve skluzu usměrnit mezi tři tyče. Řepovský útočník neuspěl ani vzápětí poté, co se objevil za obranou, ale míč poslal vedle branky. Až v 65. minutě se výrazněni připomněli hosté a hned gólově. Zpětná přihrávka brankáři se zastavila v kaluži vody, u míče byl první Kořínek a prostřelil gólmana na půl cesty z branky. Ani tentokrát jednobrankový rozdíl neplatil dlouho. Po centru z pravé strany hlavičkoval Petr Štěpán. Na podmáčeném terénu ale míč brankáři odskočil a doputoval až do sítě – 4:2. Blízko další brance byl domácí Vaněk, ale skóre se zatím neměnilo. Až v 77. minutě dostali výhodu penalty i hráči Řepova. Po střetu brankáře s Vaňkem se ze značky pokutového kopu prosadil Petr Štěpán. Poslední změnu výsledku zaznamenali hosté, Kořínkovu přihrávku mezi obránce zužitkoval Malík střelou podél gólmana. Hráči Kosořic již hráli na riziko, do šance se tak rázem dostal i stoper Krejcar. Střelu Dragneva už ale nestihl lépe usměrnit. Naopak domácím se naskytla ještě šance rychlého přečíslení. Petr Štěpán však mířil nepřesně, stejně tak i střídající Solík hlavou na zadní tyči.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 27. a 34. Vaněk, 70. a 77. (pen.) Petr Štěpán, 37. Siřínek – 32. (pen.) a 81. Malík, 65. Kořínek
  • Rozhodčí: Knížek – Diňa, Tomšovic
  • Diváků: 23
  • ŽK: Podzimek, Doležal – Vlk
  • Kosořice: Vlk – Váňa (82. Vágner), Batala (79. Štecher), Krejcar, Dragnev  – Stehlík (52. Humpola), Grus, Maška, Mudroch (52. Vocásek) – Kořínek, Malík
  • Řepov: Hlaváč – Kořínek (65. Michal Štěpán), Doležal, Veselý, Kopa – Podzimek (46. Kulas), Splídek, Siřínek, Cepka – Petr Štěpán – Vaněk (86. Solík)
TJ Sokol Řepov  – TJ Sokol Kosořice  5:3
SK Jizeran Doubrava –  SK Meteor Kostelní Hlavno  3:2
Sokol Březno –  SK Bělá p/Bezdězem  0:0
Slavoj Kr. Vrutice „A“ –  SK Benátky nad Jizerou „B“  5:3
FK Zdětín „A“ –  SK Akuma Ml. Boleslav  1:0
FK Krnsko „A“ –  Dolnobousovský SK „B“ 2:2
FC Mukařov –  TJ Sokol Kněžmost 4:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
26. 9. 2020 16:30 Okresní přebor 2020/2021

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Řepov0325Vítězství
TJ Sokol Kosořice0123Porážka

TJ Sokol Kosořice

1Vlk Petr Brankář
2Maška Martin Záložník
4Mudroch Roman 15 Záložník
5Batala Zdeněk 8 Obránce
7Stehlík Jan 6 Záložník
9Váňa Stanislav 3 Obránce
10Kořínek Aleš Útočník
11Krejcar Martin Obránce
12Malík Michal Útočník
13Dragnev Dragomir Obránce
14Grus Josef Záložník
3Vágner Jiří 9 Obránce
6Humpola Luboš 7 Záložník
8Štecher Miloš 5 Obránce
15Vocásek Filip 4 Záložník

Trenér: Grus Jiří

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..