Vyrovnávací branka nakonec k bodu nestačila

image_pdfimage_print

Před čtvrtým kolem okresního přeboru zůstávaly bez bodu už jen Mukařov a Kosořice, které v nedělním odpoledni hostil celek Března. Domácí ze tří utkání dvě vyhráli a do utkání vstupovali v dobrém rozpoložení. Hosté navíc postrádali ze základní sestavy Batalu a Pokorného.

Sokol Březno – TJ Sokol Kosořice  3:1 (1:0)

Hráči Března otestovali pevnost soupeřovy obrany již v úvodních minutách. Beneš vyslal do úniku Strnada, ten místo střely ještě přihrával před branku, ale dotírající Grus zabránil jistému gólu. Následovalo několik náznaků hostí ze standartních situací, hlavička Gruse ale mířila vedle branky. Ovšem další velká šance se zrodila opět v kosořickém pokutovém území. Po sérii nepřesností přihrál Pospíšil nabíhajícímu Strnadovi, ten však mířil pouze do brankáře. Stále tedy platil bezbrankový stav. Další minuty nabídly nepřesné kombinace na obou stranách, střeleckých pokusů tak rázem ubylo. Až ve 27. minutě rozběhl akci středem kosořický Kořínek, posunul na Malíka, jenže střela za hranicí vápna skončila vedle. Vzápětí hosté vybojovali míč, Grus s Herinkem posunuli hru do strany, odkud odcentroval Humpola. Nehlídaný Herink mezi dvěma hráči ale nezamířil hlavou přesně a míč skončil těsně vedle. Na druhé straně Strnad po sérii krátkých přihrávek mířil pouze doprostřed branky. Zajímavější byla šance Březenských o chvíli později. Unikající Šubrt předložil míč Bišickému, který však ve vyložené šanci zklamal. Kosořičtí odpověděli rychlou akcí po výkopu brankáře. Humpola s Kořínkem připravili střeleckou pozici pro Řehoře. Domácí Jeleček si však se střelou poradil. Ve 44. minutě domácí rychle rozehráli po faulu na polovině hřiště. Hosté včas nezachytili náběh Strnada a ten po kličce gólmanovi otevřel skóre.

Druhý poločas začal pozvolna. Až rychle vhozený aut Řehořem nabídl Kořínkovi možnost brejku, z toho však nastřelil pouze tyč. Domácím se nedařilo dotáhnou některé akce do úspěšného zakončení, ať už vlastní vinou či dobrým zásahem obrany. Domácí Novotný nezužitkoval výhodu přímého kopu z hranice vápna. O chvíli později ale přesně našel nabíhajícího Strnada, jehož tentokrát zradila koncovka. Výhodu zajímavé standartní situace dostaly i Kosořice, Malíkův pokus však neměl potřebné parametry. To hosty ale mrzet nemuselo. V 74. minutě Grus prodloužil míč k Řehořovi, ten si vyměnil míč s Malíkem a rázem se s míčem ocitl za zády obránců. Následné střele už Jeleček nedokázal zabránit v cestě do své sítě a čtvrt hodiny před koncem platil vyrovnaný stav. Bohužel pro Kosořické domácí opět dokázali zvrátit vývoj ve svůj prospěch. Hosté si před vlastním pokutovém území nepočínali dost důrazně, míče se zmocnil Novotný a nabíhající Pospíšil poslal svůj tým do vedení. Navíc v 84. minutě, kdy Kosořičtí už otevřeli hru, se domácí hnali za pojistkou v podobě třetí branky. To sice hosté zažehnali, ale jen za cenu nedovoleného zákroku. Nařízený pokutový kop proměnil Novotný a stanovil konečný výsledek na 3:1.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 44. Strnad, 83. Pospíšil, 84. Novotný (pen.)
  • Rozhodčí: Hloucal – Vokál, Vlčko
  • Diváků: 85
  • ŽK: Novotný, Beneš – Kořínek, Řehák, Sedláček, Malík
  • Kosořice: Abelovský – Mudroch,  Dragnev (64. Vocásek), Sedláček, Mráček – Humpola, Grus, Kořínek, Řehoř – Malík, Herink (59. Řehák)
  • Březno: Jeleček – Šindelář (88. Horák), Koudelka, Chumlen, Bišický – Stašek (63. Štandera), Beneš, Novotný, Pospíšil – Šubrt (86. Lishchenko), Strnad
Sokol Březno  – TJ Sokol Kosořice  3:1
SK Jizeran Doubrava „A“ –  SK Bělá p/Bezdězem  2:3
FK Zdětín „A“ –  Slavoj Kr. Vrutice „A“  3:2
TJ Sokol Řepov –  SK Meteor Kostelní Hlavno  6:3
TJ Sokol Kněžmost –  Dolnobousovský SK „B“  4:0
SK Benátky nad Jizerou „B“ –  FK Krnsko „A“ 1:3
FC Mukařov –  SK Akuma Ml. Boleslav 4:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
15. 9. 2019 15:00 Okresní přebor 2019/2020

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
Sokol Březno0123Vítězství
TJ Sokol Kosořice0011Porážka

TJ Sokol Kosořice

25Abelovský Martin Brankář
4Mudroch Roman Obránce
6Humpola Luboš Záložník
7Řehoř Josef Záložník
9Mráček Michal Obránce
10Kořínek Aleš Záložník
11Wolf Jakub 15 Útočník
12Malík Michal Útočník
13Dragnev Dragomir 3 Obránce
14Grus Josef Záložník
16Sedláček Marek Obránce
3Vocásek Filip 13 Obránce
15Řehák Jaroslav 11 Záložník

Trenér: Hájek Ladislav
Trenér: Štecher Miloš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..