Limr byl proti Kosořicím při chuti

image_pdfimage_print

Další komplikace se sestavou řešili trenéři kosořického mužstva před duelem ve Dlouhé Lhotě. Domácí v závěru soutěže zaveleli k mohutné ofenzívě a v květnu ještě neztratili ani bod.

FK Dlouhá Lhota – TJ Sokol Kosořice  4:1 (2:0)

Zatím co v minulém kole Kosořičtí přišli o bod v závěru zápasu, ve Dlouhé Lhotě neuběhlo ještě ani deset minut a domácí vedli již o dvě branky. Ve třetí minutě po dlouhém autu do pokutového území se míč ocitl pod nohama hráčů, nejlépe se zorientoval Limr a křižnou střelou rozvlnil síť. O šest minut později míč nešťastně zasáhl ruku hostujícího obránce ve snaze dostat hru mimo pokutové území Kosořic. Hlavní rozhodčí bez váhání ukázal na značku pokutového kopu, což se hostujícímu celku nelíbilo, ale na rozhodnutí to již nic nezměnilo. I nyní byl úspěšným exekutorem lhotský snajpr – 2:0. V dalších minutách už hosté soupeře do zakončení nepouštěli, i díky větší aktivitě směrem dopředu. Zajímavější akce však k vidění nebyly. Faul na Řeháka na hranici vápna nechal rozhodčí bez povšimnutí. Vzápětí ale Herink vyslal do úniku Řehoře, kterému šanci zmařil vybíhající Chvarvát. Hosté bojovali, kolem pokutového území soupeře ale scházelo více klidu a přesnosti. Na druhé straně po rohovém kopu zakončoval nepřesně Lukáš Zdobinský a o chvíli později ještě Limr orazítkoval tyč. Následovala hluchá pasáž až do závěrečného hvizdu prvního poločasu. Za zmínku snad stojí jen několik centrů v rychlém sledu kolem lhotské branky. Tečku za celou akcí udělali nahrávající Valdman a zakončující Kumbera, jehož pokus ale gólman vyrazil.

Na úvod druhého dějství se hosté snažili nepříznivý stav zkorigovat a nezačali špatně. Místo toho však v 54. minutě Limr využil nezformované obrany a svůj únik zakončil úspěšně. Druhý poločas byl ve znamení marné snahy Kosořic o vstřelení branky. Domácí už nemuseli nikam spěchat a až na vyjímky drželi bez problémů tříbrankový náskok. V 75. minutě dostali Kosořičtí také výhodu pokutového kopu, se kterým si poradil Malík, ale byla to jen slabá útěcha. Navíc, když Limr v 84. minutě vstřelil svou čtvrtou branku, bylo o výsledku zápasu rozhodnuto.  Ten v závěru nevyužil chybu v rozehrávce a mířil jen mimo branku. Mimo dlouholhotského snajpra se v šanci objevil ještě střídající Mašek, stav duelu už zůstal neměnný.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 3., 9. (pen.), 54. a 84. Limr – 75. Malík (pen.)
  • Rozhodčí: Švarc – Zezula, Tomšovicová
  • Diváků: 98
  • ŽK: Nastoupil – Martin Adámek, Řehák
  • Kosořice: Abelovský – Kumbera, Martin Adámek, Heřmanský, Vocásek (66. Loew) – Řehák (56. Grus, 72. Hodboď), Sedláček, Herink, Řehoř – Malík, Valdman (82. Jan Adámek)
  • D. Lhota: Charvát – Dubický, Lukáš Zdobinský, Kohnhäuser, Rampas – Vrabec (60. Šolc), Zelba, Ondřej Zdobinský (39. Mašek), Nastoupil (75. Jenč) – Limr, Valenta
FK Dlouhá Lhota  – TJ Sokol Kosořice  4:1
SK Jizeran Doubrava „A“ –  TJ Sokol Kněžmost  2:0
TJ Sokol Řepov –  FK Zdětín „A“  6:2
TJF Čechie Čejetice –  SK Kosmonosy „B“  3:3
ZD Kostelní Hlavno –  FK Krnsko  3:1
SK Bělá p/Bezdězem –  SK Akuma Ml. Boleslav 1:1
Dolnobousovský SK „B“ –  Sokol Březno 7:0

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
18. 5. 2019 17:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
FK Dlouhá Lhota0224Vítězství
TJ Sokol Kosořice0011Porážka

TJ Sokol Kosořice

25Abelovský Martin Brankář
2Kumbera Karel Obránce
3Adámek Martin Obránce
4Heřmanský Jan Obránce
5Vocásek Filip 15 Obránce
6Sedláček Marek Záložník
7Řehák Jaroslav 13 Záložník
8Wolf Jakub Záložník
9Řehoř Josef Záložník
10Malík Michal Útočník
11Valdman Sebastián 14 Útočník
13Grus Jiří 16 Útočník
14Adámek Jan 11 Obránce
15Loew Tomáš 5 Útočník
16Hodboď Martin 13 Obránce

Trenér: Grus Jiří
Trenér: Štecher Miloš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..