Výsledek 2:0 z minulého týdne se opakoval, tentokrát ve prospěch Kosořických

Hráče Kosořic čekal první domácí zápas jarní části sezóny. Kosořice chtěly odčinit porážku z minulého týdne, i když v sestavě došlo k několika vynuceným změnám. O proti minulému utkání nebyli k dispozici Maška, Kumbera a Macháč. Trenérům se naopak hlásil uzdravený Pokorný.

TJ Sokol Kosořice – FK Krnsko  2:0 (0:0)

Po úvodním oťukávání se k první šanci dostali domácí. Ale Pokorného střela zpoza vápna skončila vedle branky. Jinak domácí hráli spíše bez míče. V dalším průběhu 1. poločasu byly k vidění jen náznaky šancí. Řehořův centr z pravé strany doputoval až k Malíkovi, ten ale Nováka efektivními nůžkami nevystrašil. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale výraznější šance nepřicházely. Hosté žádnou ze svých příležitostí nedotáhli k přesně mířené střele. Všechny jejich pokusy buď chytil Abelovský nebo byly zablokovány pozornou obranou Kosořic v čele s výtečným Batalou. Za zmínku stojí pouze přímý kop Soumara, který mířil vedle tyče Abelovského branky. O chvíli později Herink nacentroval z levé strany, Malík na míč nedosáhl a Řehákova hlavička skončila těsně nad bránou. Víc toho 1. poločas nenabídl.

Co nešlo celý první poločas, se povedlo v 65. minutě. Na centrovaný Herinkův míč si naskočil Batala a nedal Novákovi šanci – 1:0. Ukázali se i hosté. K zakončení se dostal Čadil, ale skvěle zasáhl vracející se Grabiec. Hosté v druhém dějství provedli několik změn, jednou z nich bylo vysunutí Vízka na hrot. Ten se vzápětí ocitl ve vápně sám před bránou, na Abelovského však nevyzrál. Pár minut nato se situace opakovala, tentokrát střelu Vízka odvrátil Dragnev na roh.  Jednobrankový náskok Kosořických byl v ohrožení. 5 minut před koncem zápasu mohl vyrovnat Novotný, ale jeho střela z vápna skončila těsně vedle. A tak přišly s odpovědí Kosořice. Odražený míč se dostal k Pokornému a ten nemohl zakončit lépe a přesněji. Kosořičtí tak doma vyhráli 2:0.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 65. Batala, 88. Pokorný
  • Rozhodčí: Halbich – Louda, Zezula
  • Diváků: 85
  • ŽK: Batala – Šesták, Novotný, Křováček
  • Kosořice: Abelovský – Hodboď (25. Grabiec), Batala, Dragnev, Vocásek – Řehák (58. Valdman), Sedláček, Pokorný, Herink – Řehoř, Malík (88. Loew)
  • Krnsko: Novák – Křováček, Vízek, Soumar, Šotka – Hradec (81. Horňák), Firický, Šulc, Novotný – Šesták (46. Čadil), Pollák (68. Mareš)
TJ Sokol Kosořice  – FK Krnsko  2:0
FK Zdětín „A“  –  TJ Sokol Kněžmost  1:2
SK Akuma Ml. Boleslav –  SK Kosmonosy „B“  2:2
SK Bělá p/Bezdězem –  ZD Kostelní Hlavno  3:1
TJ Sokol Řepov –  TJF Čechie Čejetice  2:5
Dolnobousovský SK „B“ –  SK Jizeran Doubrava „A“ 3:1
Sokol Březno –  FK Dlouhá Lhota 3:5

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
31. 3. 2019 15:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0022Vítězství
FK Krnsko0000Porážka

TJ Sokol Kosořice

1Abelovský Martin Brankář
2Vocásek Filip Obránce
3Batala Zdeněk Obránce
4Dragnev Dragomir Obránce
5Řehoř Josef Útočník
6Řehák Jaroslav 14 Záložník
7Wolf Jakub Záložník
8Sedláček Marek Obránce
9Hodboď Martin 12 Obránce
10Malík Michal 13 Záložník
11Pokorný Václav Záložník
12Grabiec Martin 9 Obránce
13Loew Tomáš 10 Útočník
14Valdman Sebastián 6 Záložník
15Grus Jiří Útočník

Trenér: Grus Jiří
Trenér: Štecher Miloš