Velikonoční nadílka v podobě tří bodů zůstala v Doubravě

image_pdfimage_print

O velikonočním víkendu cestovali hráči Kosořic na půdu třetí Doubravy, která na jaře prohrála pouze jednou. Hosté v minulém kole dokázali také naplno bodovat. V Doubravě musel na postu brankáře zaskočit Ladislav Drahota, v úvodu však příliš zasahovat nemusel.

SK Jizeran Doubrava „A“ – TJ Sokol Kosořice  3:1 (1:1)

Domácí sice začali od počátku aktivně a hrálo se tedy převážně na polovině Kosořic, ale byli to hosté, kteří ve třetí minutě otevřeli skóre. Herinkův dlouhý pas předložil Malík nabíhajícímu Řehořovi, pro kterého již nebyl problém překonat osamoceného brankáře. Hráči Doubravy se snažili rychle srovnat stav, jenže kosořického brankáře příliš nezaměstnávali. Na rohový kop si naskakoval Nedošetko, na míč však nedosáhl a za ním dobíhající Kochman mířil nepřesně. Domácí byli důraznější v soubojích a rychlejší u většiny odražených míčů. Ve 22. minutě svou aktivitu zužitkovali ve vyrovnávací branku. Na levé straně zcela volný hráč okamžitě posunul míč do běhu Nedošetkovi a ten střelou do horní poloviny branky vyrovnal. Kosořický brankář podržel spoluhráče o chvíli později, když Nedošetko uvolnil Pavlíčka, ale Drahota včas zmenšil doubravskému hráči střelecký úhel. S přibývajícími minutami se hra uklidnila a diváci čekali na další příležitosti. Ve 37. minutě se osmělili i hráči Kosořic. Souhru Sedláčka s Malíkem zakončoval nepřesně Macháč.

Do druhého poločasu nahradil indisponovaného Herinka Řehák. Kosořičtí začali o proti prvnímu poločasu odvážněji a rázem několikrát vystrašili domácího Fillu v brance. Ve 49. minutě zakončoval Macháč těsně vedle a vzápětí orazítkoval i břevno doubravské branky.  Ovšem v 55. minutě Doubrava zahrávala přímý kop za hranicí vápna a Bárta úspěšně obstřelil kosořickou zeď – 2:1. Hostujícímu celku svitla naděje v 64. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Kochman. I v oslabení mohli domácí navýšit vedení, únik Nedošetka po chybě Kosořických ale zastavil před brankovou čárou jeden z obránců. Hosté se snažili vyrovnat a šance na to také měli. Grabiec našel Řeháka, ten následně Sedláčka a jeho centr nasměroval Macháč do doubravské tyče. O chvíli později si Batala našel míč z rohového kopu, ale ani on neměl štěstí. V 79. minutě zatáhl míč kosořický Malík, přihrál na hranici velkého vápna Pokornému, ale jeho projektil skončil těsně vedle tyče. Nakonec v 90. minutě domácí Nedošetko zařadil vyšší rychlostní stupeň, zamířil přímo k brance a přízemní střelou k tyči pečetil vítězství domácích.

Fotky ze zápasu
  • Branky: 22. a 90. Nedošetko, 55. Bárta – 3. Řehoř
  • Rozhodčí: Jan Pažout – Kubín, Zezula (delegát Tvaroh)
  • Diváků: 40
  • ŽK: Kochman, Koťátko – Sedláček, Řehák, Pokorný
  • ČK: 64. Kochman (Doubrava)
  • Kosořice: Drahota – Grabiec, Batala, Dragnev, Vocásek (74. Kumbera) – Herink (46. Řehák), Sedláček, Pokorný, Řehoř (83. Valdman) – Malík, Macháč
  • Doubrava „A“: Filla – Halfar, Kochman, Nedvěd, Mikschl – Hromada, Pavlíček, Koťátko, Resl (8. Vesecký) – Bárta (74. Vodák), Nedošetko
SK Jizeran Doubrava „A“  – TJ Sokol Kosořice  3:1
TJF Čechie Čejetice –  SK Akuma Ml. Boleslav  3:3
ZD Kostelní Hlavno –  FK Zdětín „A“   1:3
FK Dlouhá Lhota –  TJ Sokol Řepov  3:3
FK Krnsko –  Sokol Březno  1:3
SK Kosmonosy „B“ –  TJ Sokol Kněžmost 4:1
Dolnobousovský SK „B“ –  SK Bělá p/Bezdězem 1:6

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
20. 4. 2019 17:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
SK Jizeran Doubrava0123Vítězství
TJ Sokol Kosořice0101Porážka

TJ Sokol Kosořice

1Drahota Ladislav Brankář
2Grabiec Martin Obránce
4Dragnev Dragomir Obránce
5Vocásek Filip 12 Obránce
6Wolf Jakub 13 Záložník
7Sedláček Marek Záložník
8Pokorný Václav Záložník
9Řehoř Josef 14 Záložník
10Malík Michal Útočník
11Macháč Jaroslav Útočník
15Batala Zdeněk Obránce
12Kumbera Karel 5 Obránce
13Řehák Jaroslav 6 Záložník
14Valdman Sebastián 9 Záložník
3Grus Jiří Útočník
16Hodboď Martin Obránce

Trenér: Grus Jiří

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..