Spoluhráči Abelovskému návrat příliš nezpříjemnili

image_pdfimage_print

Souboj celků z opačných pólů tabulky nabídl duel Kosořic s Řepovem. Kosořice chtěly odčinit porážku z minulého týdne, jenže hosté přicestovali jako jedno z nejproduktivnějších mužstev soutěže a pouze s jedinou porážkou na kontě. Napomoci obraně měl i navrátilec do kosořického dresu gólman Abelovský a po zranění se vracející Macháč. Do ofenzívy byli naopak k dispozici Valdman a Pokorný.

TJ Sokol Kosořice – TJ Sokol Řepov  1:5 (0:2)

Právě Pokorný však už v desáté minutě po nezaviněném střetu musel předčasně střídat. Mimo hřiště tak sledoval první šanci Řepova. K přímému kopu se postavil Vaněk, míč se snesl na hlavu Rambouska, který však mířil vedle. O chvíli později se o dobrou příležitost postaral hostující Bonomo, jenže po přihrávce Štěpána svůj pokus z úhlu pokutového území nezamířil přesně. V dalším průběhu prvního poločasu Petr Štěpán poslal centrovaný míč na bránu, brankář podběhl míč, ale Batala byl na správném místě a odhlavičkoval míč do bezpečí. Řepov byl důrazný i nebezpečný, ale své šance zatím zahazoval. Rambousek nacentroval z pravé strany, míč doputoval k Cepkovi, ale s jeho hlavičkovým pokusem si Abelovský poradil. Po dvaceti minutách už se ale hosté radovali. Michal Štěpán využil chyby domácích, našel přesnou přihrávkou Cepku, který prostřelil gólmana a poslal svůj tým do vedení. Řepov díky vedení dokázal i nadále držet balon a vytvářet si šance. Střela Vaňka z 25 metrů orazítkovala břevno Abelovského brány. Následně se Štěpán prokličkoval mezi bránícími hráči domácích, postupoval sám na Abelovského, jeho pokus ale skončil nad bránou. Domácí zahrozili až po půl hodině hry z přímého kopu Malíka, na který si naskočil Martin Adámek, hlavou ale zamířil mimo 3 tyče. Největší šanci Kosořic nevyužil Herink, kdy střílený centr Loewa nasměroval do míst, kde stál gólman. V závěru poločasu využil Cepka soupeřovy ztráty, snadno se dostal do pokutového území a přesnou střelou překonal  Abelovského podruhé a hosté vedli už 2:0.

Cepka byl v akci i ve druhém poločase. Na polovině hřiště využil chyby obránce, postupoval sám na domácího brankáře a zvýšil už na 3:0 pro hosty. Na druhé straně se ke střele po Herinkově přihrávce dostal Malík, Hlaváč byl však pozorný. O chvíli později Batala našel na levé straně Jana Adámka, který svůj centr poslal před bránu na číhajícího Loewa, jenž však mířil pouze do hostujících obránců a následná dorážka Herinka mířila vedle. Akce Řepova po hodině hry byla parádní. Bonomo si krásně zpracoval přihrávku a přesně střílel podél Abelovského – 0:4. Kosořičtí zmatkovali v obraně, v útoku byli bezzubí, bezradní. Hosté hráli v klidu. Zvlášť, když za další tři minuty zvýšil vedení Petr Štěpán, jenž si obhodil kosořického obránce a vymetl pavučiny z růžku Abelovského branky. V 76. minutě byl v pokutovém území faulovaný Malík. Tentýž hráč si pak postavil míč na značku pokutového kopu a z ideální pozice ho poslal pravačkou do sítě.  Ale už pouze zmírnil porážku domácích.

Fotky ze zápasu
  • Branky:  20., 45. a 50. Cepka, 61. Bonomo, 64. Petr Štěpán – 76. Malík (pen.)
  • Rozhodčí: Šebela – Chládek, Vlčko
  • Diváků: 73
  • ŽK: Řehák, Řehoř, Herink, Loew – Bonomo
  • Kosořice „A“: Abelovský – Martin Adámek, Macháč (70. Kroutil), Batala, Jan Adámek – Řehák (51. Valdman), Maška, Pokorný (10. Loew), Herink – Malík, Řehoř (64. Hodboď)
  • Řepov: Hlaváč – Drahota, Cepka (64. Solík), Vaněk, Michal Štěpán (57. Jan Štěpán), Petr Štěpán, Kopa, Splídek, Zachař (80. Podzimek), Rambousek, Bonomo
TJ Sokol Kosořice  – TJ Sokol Řepov  1:5
SK Bělá p/Bezdězem –  FK Dlouhá Lhota  2:3
SK Akuma Ml. Boleslav –  Dolnobousovský SK „B“  3:4
TJ Sokol Kněžmost –  ZD Kostelní Hlavno  4:0
FK Zdětín „A“  –  SK Jizeran Doubrava „A“  1:0
SK Kosmonosy „B“ –  FK Krnsko 6:1
Sokol Březno –  TJF Čechie Čejetice 2:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
7. 10. 2018 16:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0011Porážka
TJ Sokol Řepov0235Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Abelovský Martin Brankář
2Maška Martin Záložník
3Macháč Jaroslav 15 Obránce
4Adámek Martin Obránce
5Adámek Jan Obránce
6Batala Zdeněk Obránce
7Wolf Jakub Záložník
8Řehák Jaroslav 14 Záložník
9Pokorný Václav 12 Záložník
10Malík Michal Útočník
11Řehoř Josef 13 Útočník
12Loew Tomáš 9 Záložník
13Hodboď Martin 11 Záložník
14Valdman Sebastián 8 Záložník
15Kroutil Jan 3 Útočník
20Vítek Dominik Brankář

Trenér: Grus Jiří
Trenér: Štecher Miloš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..