Bez bodů i po třetím kole

Kosořičtí ve třetím kole přivítali na svém hřišti fotbalisty Kostelního Hlavna, kteří v nové sezóně zatím vždy bodovali. Domácí už tak příjemnou bilanci neměli, navíc tři hráči z předešlého duelu chyběli. Do sestavy se naopak vrátil Pokorný.

TJ Sokol Kosořice – TJ ZD Kostelní Hlavno  2:4 (1:2)

Po úvodních 2 porážkách v prvních kolech chtěli doma Kosořičtí naplno bodovat. Úvod utkání ale Kosořickým vůbec nevyšel. Skóre otevřeli hosté už v 7. minutě, kdy Vítka povedenou hlavičkou překonal Sůra. Přesto domácí, kteří byli v pozici prohrávajícího již v předešlých duelech, neskládali zbraně a nechtěli se s nepříznivým skórem smířit. O chvíli později, po centru z pravé strany, se hlavou prosadil na druhé straně Jindrák, ale mířil vedle. Povedenou střelou se prezentoval ve 20. minutě i jeho spoluhráč Dragnev, ale rána pouze orazítkovala břevno. O dvě minuty později ale bylo už srovnáno. Batala našel dlouhým nákopem u lajny Malíka, který nabídl přihrávku do vápna Herinkovi a ten pravačkou propálil Musila. Do šance se dostali i hosté, ale Kalousova střela zpoza vápna šla vedle. Po půl hodině hry se po rohu Pokorného dostal ve vápně k zakončení Jindrák, trefil ale jen bránícího hráče Hlavna. Obrat v utkání se málem povedl Batalovi, který zpoza vápna zamířil sice k tyči, rozhodčí na pomezí však signalizoval postavení mimo hru. Mezi 3 tyče se netrefili domácí Loew ani Pokorný. V závěru poločasu využil chybu kosořické obrany Sůra. Centrovaný míč Tudoši nezasáhl, za ním dobíhající Kalous měl již snadnou úlohu – 1:2.

Zkraje druhého poločasu se dostal k míči na hranici vápna Zvoníček, ale prudkou střelu poslal nad bránu. I v další šanci se ocitli hosté. Tudoši našel přesným centrem z levé strany Sůru, ale Vítek s přehledem kryl. Domácí nezačali v úvodu druhého poločasu dobře, postupem času však zlepšili pohyb a dostavila se i odměna. V 57. minutě vybojoval míč Pokorný ve středu hřiště, přesnou přihrávkou mezi obránce našel Malíka a ten srovnal na 2:2. Kosořičtí se i nadále snažili vstřelit vedoucí gól. Do slibných šancí se dostali Loew s Malíkem, ale mířili mimo branku. Z ojedinělé šance se naopak prosadili hosté, když se po chybě Kosořických dostal k míči Sůra a vrátil hostům vedení 2:3. Na opačné straně zahrával Pokorný po faulu na Herinka přímý kop, Musil byl však pozorný. Hlavenský gólman kryl i následnou Malíkovu střelu zblízka. V dalších minutách se zkoušel hlavou prosadit Řehoř i Batala, oba však mířili vedle. A tak se ke slovu dostali opět hosté. Sůra si udělal místo na hranici vápna a přesnou střelou navýšil vedení Kostelního Hlavna – 2:4. V závěru se už ani jeden z týmů prosadit nedokázal a zápas tak skončil opět prohrou Kosořic, tentokrát 2:4.

Fotky ze zápasu
  • Branky:  22. Herink, 57. Malík – 7., 61. a 85. Sůra, 43. Kalous
  • Rozhodčí: Jan Pažout – Švarc, Šesták
  • Diváků: 78
  • ŽK: 0 – Zvoníček, Bůžek
  • Kosořice „A“: Vítek – Adámek, Jindrák, Batala, Dragnev (86. Kroutil) – Řehoř, Maška, Pokorný, Herink (69. Hodboď) – Malík, Loew (79. Pavlíček)
  • K. Hlavno: Musil – Zima (46. Nadvornianský), Pokorný (24. Kalous), Hlaváček, Žďárský, Tudoši (75. Kraus), Bůžek, Kříž, Zvoníček, Sůra, Šmíd (55. Wágner)
TJ Sokol Kosořice  – ZD Kostelní Hlavno  2:4
TJ Sokol Řepov –  SK Jizeran Doubrava „A“  3:2
SK Bělá p/Bezdězem –  TJF Čechie Čejetice  4:1
FK Zdětín „A“  –  SK Kosmonosy „B“  1:4
SK Akuma Ml. Boleslav –  FK Krnsko  1:2
FK Dlouhá Lhota –  Dolnobousovský SK „B“ 2:0
Sokol Březno –  TJ Sokol Kněžmost 1:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
9. 9. 2018 17:00 Okresní přebor 2018/2019

Výsledky

KlubPokutové kopyPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice0112Porážka
SK Meteor K. Hlavno0224Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Vítek Dominik Brankář
2Maška Martin Záložník
3Jindrák Milan Obránce
4Batala Zdeněk Obránce
5Adámek Jan Obránce
6Wolf Jakub 14 Záložník
7Pokorný Václav Záložník
9Dragnev Dragomir 13 Obránce
10Malík Michal Útočník
11Řehoř Josef Záložník
12Loew Tomáš 15 Útočník
8Kraus Jakub Záložník
13Kroutil Jan 9 Obránce
14Hodboď Martin 6 Záložník
15Pavlíček Jan 12 Záložník

Trenér: Štecher Miloš