V souboji se Skalskem se překvapení nezrodilo

image_pdfimage_print

Jednu z nejvyšších porážek na podzim si hráči kosořické rezervy připsali s týmem Skalska, dalším soupeřem ve IV. třídě.

TJ Sokol Kosořice „B“ – SK Skalsko  1:6 (1:3)

Domácí, stejně jako před týdnem, nezačali špatně, ale krok se soupeřem neudrželi. Z úvodního seznamování se do první šance dostal skalský Miroslav Pýcha, ke kterému se míč dostal od obránce, jenže střela mu nesedla. I na druhé straně se Bešíkovi nepodařilo správně odcentrovat, ale míč se snášel na branku a Miloš Holoubek musel míč na poslední chvíli vytěsnit mimo. V 16. minutě hostům vyšla souhra bratrské dvojice. Miroslav Pýcha od postranní čáry načasoval přihrávku na Radka, jehož rána k tyči znamenala rychlé vedení. Kosořičtí sice ještě neodpověděli tvrdou ranou Darmoše do tyče. O chvíli později faulovaný Valdman zahrával přímý kop od postranní čáry, brankř míč neudržel a lapil ho až za brankovou čárou – 1:1. Domácí dokázali hbitého Radka Pýchu bránit do 30. minuty, kdy například Drahota na poslední chvíli zmařil zajímavou šanci. Po půlhodině hry však hráči Skalska využili chvilkové nepozornosti v defenzívě a průnik Radka Pýchy přetavili ve druhou branku. To už se hosté pevně ujali otěží hry a tak se hrálo převážně na kosořické polovině hřiště. Ojedinělou příležitost si ještě připsali Kosořičtí, po centru Valdmana však Pára nevěděl kterou částí těla zakončit. V posledních minutách prvního poločasu si dobré zákroky připsal domácí Vítek. Nejprve zlikvidoval pokus z přímého kopu, následně i dvě střely. Po rohovém kopu zůstal na velkém vápně nekrytý Petr Zachrdla a střelou houštinou těl navýšil náskok Skalska.

Domácí tradičně do druhého poločasu vyslali čerstvé síly a střídající Havlíček se v úvodu ocitl ve dvou šancích. Radovali se však hosté, když odkop z vápna mířil pouze do Miroslava Pýchy. Ten se okamžitě zorientoval a střelou o tyč zvýšil již na 1:4. Zatím co hráči Skalska dokázali zužitkovat své šance, Kosořičtí i ty největší promarnili. Pěknou akci Valdmana, Havlíčka a Pavlíčka nevyužil střídající Volek, když nastřelil jen brankáře. Štěstí neměl ani dorážející Darmoš. A tak hosté podnikli rychlý výpad zásluhou Dlouhého, na jehož konci se uvolnil Petr Zachrdla a střelou z hranice vápna opět rozvlnil síť. Alespoň kosmeticky upravit výsledek mohl kosořický Mojžíš, pěknou ránu brankář vyrazil a dobíhající Havlíček z úhlu trefil jen tyč. Hosté opět ukázali svou dobrou produktivitu, když se Radek Pýcha uvolnil a Vítek nestihl zareagovat. To už si mohli hosté dovolit chybu jako tu v 70. minutě. Skalský stoper netrefil míč a střídající Dvořák uháněl sám na brankáře. Po kličce měl odkrytou branku, ale zacílil mimo. V dalších minutách tempo opadlo, zejména na straně Kosořických začali docházet síly. Hráči Skalska se ještě několikrát dostali do přečíslení, žádná další akce už ale brankou neskončila.

  • Branky: 20. Valdman – 16., 30. a 65. Radek Pýcha, 45. a 57. Petr Zachrdla, 51. Miroslav Pýcha
  • Rozhodčí: Vlčko
  • Diváků: 100
  • ŽK:
  • Kosořice „B“: Vítek – Kubín, Drahota, Bešík, Bartoníček – Hájek (46. Volek), Pavlíček, Mojžíš, Valdman – Pára (46. Havlíček), Darmoš (55. Dvořák)
  • Skalsko: Miloš Holoubek – Martinec, Petr Zachrdla, Svoboda, Šlapák – Miroslav Pýcha, Radan Zachrdla (57. Kučera), Turek, Dlouhý – Radek Pýcha, Čada (Jiří Holoubek)
TJ Sokol Kosořice „B“   – SK Skalsko  1:6
Sokol Jabkenice –  Sokol Chotětov „B“  1:2
FK Zdětín „B“ –  FC Sporting MB „B“  5:1
SK Bezno-Sovínky „B“ –  SK Jizeran Doubrava „B“  2:1
Slavoj Kr. Vrutice „B“ –  Sokol Katusice  0:5
Sokol Nová Ves –  FK Obruby  1:1

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
15. 4. 2018 16:30 IV. třída 2017/2018

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice101Porážka
SK Skalsko336Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Vítek Dominik Brankář
2Kubín Petr Obránce
3Drahota Ladislav Obránce
4Bešík Jan Obránce
5Bartoníček Tomáš Obránce
6Hájek Lukáš 12 Záložník
7Mojžíš Libor Záložník
8Pavlíček Jan Záložník
9Valdman Sebastián Záložník
10Pára Petr 14 Útočník
11Darmoš Petr 13 Útočník
12Volek Petr 6 Útočník
13Dvořák Jan 11 Útočník
14Havlíček Pavel 10 Útočník

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..