„A“ tým ukončil gólový půst, ale na body to opět nestačilo

image_pdfimage_print

Pouhý bod ztráceli fotbalisté rezervy Rejšic před sousedským derby na svého kosořického soka. Oba celky shodně na jaře ještě nebodovaly, Kosořičtí navíc čekali i na první branku ve druhé polovině sezóny.

TJ Sokol Kosořice „A“ – SK Rejšice „B“  1:2 (0:2)

Hosté hned v úvodu několikrát načapali soupeřovu obranu v nedbalkách. Již ve třetí minutě se snadno dostal k míči Jaroš, ale slabá střela nemohla Šmelhause zaskočit. Hned vzápětí tentýž hráč hlavičkoval po centru z pravé strany, kosořický brankář byl opět pozorný. Domácí se osmělili až ve 12. minutě, ale ani rána Macháče neměla potřebné parametry. Na druhé straně ani do třetice Jaroš neuspěl. Jeho dva pokusy vyrazil brankář, avšak z následného rohového kopu se již hráči Rejšic radovali. Míč z kopaček Korejzy zamířil do malého vápna, kde brankář ani obránci nezareagovali a volný Jaroš hlavičkou bez problémů otevřel skóre. V následující čtvrthodině hosté kontrolovali hru, jelikož si domácí, zaskočeni úvodní brankou, nevypracovali žádnou slibnou příležitost. Až ve 27. minutě Pára přihrál do běhu Malíkovi, s jeho slabší střelou si ale Binder poradil. Vzápětí Lochman zachytil přihrávku soupeře a kolmicí opět našel Malíka. Tentokrát musel Binder předvést hbitější zákrok. Bohužel domácí nabídli soupeři snadné navýšení náskoku. Šmelhaus rozehrál na Mašku, který se okamžitě dostal do hledáčku Jaroše. Po zpětné přihrávce už kosořický gólman nestihl včas míč odkopnout a hostující útočník si připsal druhý zásah v tomto duelu. Ještě před odchodem do kabin vystihl Malík Nastoupilův záměr ve velkém vápnu, jenže v koncovce chybělo více klidu. Zahrozili také hosté. Před Korejzou se otevřela cesta středem hřiště a pěkná rána těsně prolétla nad brankou.

Dvoubrankové vedení hostům stačilo a neuchylovali se k bezmyšlenkovitým akcím. Rejšický tým podnikal nebezpečné brejky do otevřené obrany. V 62. minutě musel únik Bláhy zažehnat až zasahující Šmelhaus. Kosořický brankář byl úspěšnější i při další akci, kdy včas vyběhl a soupeři šanci zmařil. Po dlouhých 258 minutách hrací doby si domácí mohli oživit radost ze vstřelené branky. Macháčem prodloužený míč získal střídající Darmoš, který zasekl míč a střelou podél brankáře snížil na rozdíl jediné branky. Od té chvíle se hrálo většinou před rejšickou brankou. Domácí se snažili o vyrovnání, ale gólové akce nepřicházely. V 86. minutě byli na počátku akce Kumbera s Malíkem, ten zpětnou přihrávkou našel Mašku, jehož tečovaná rána zamířila těsně vedle. Další branka již nepadla, i když rejšický Bláha ještě mohl skóre navýšit.

Fotky ze zápasu
  • Branky:  78. Darmoš – 12. a 35. Jaroš
  • Rozhodčí: Jan Pažout – Bohuslav, Knížek
  • Diváků: 63
  • ŽK: Lochman – Bláha, Váňa
  • Kosořice „A“: Šmelhaus – Kumbera, Macháč, Maška, Sedláček – Hodboď, Kraus (36. Bešík) Adámek,  Lochman – Pára (77. Darmoš),  Malík
  • Rejšice „B“: Binder – Váňa, Vladimír Rys, Nastoupil, Mareš – Bláha, Korejza, Marek Rys, Vocásek (91. Tomáš Rys) – Jaroš, Šulc (71. Pokorný)
TJ Sokol Kosořice „A“   – SK Rejšice „B“  1:2
SK Bakov n/Jizerou „A“ –  SK Bezno-Sovínky „A“  5:1
Sokol Řepov –  Sokol Chotětov „A“   0:4
FK Zdětín „A“  –  SK Kosmonosy „B“  2:0
SK Bělá p/Bezdězem „A“ –  Sokol Kněžmost  5:1
Slavoj Kr. Vrutice „A“  –  ZD Kostelní Hlavno  0:1
FK Dlouhá Lhota –  SK Jizeran Doubrava „A“  2:2

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
14. 4. 2018 16:30 Okresní přebor 2017/2018

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Kosořice011Porážka
SK Rejšice202Vítězství

TJ Sokol Kosořice

1Šmelhaus Martin Brankář
2Maška Martin Záložník
3Pára Petr 4 Obránce
6Kumbera Karel Záložník
7Kraus Jakub 14 Záložník
9Lochman Martin Záložník
11Macháč Jaroslav Útočník
12Malík Michal Záložník
13Hodboď Martin Obránce
15Adámek Martin Záložník
16Sedláček Marek Obránce
4Darmoš Petr 3 Útočník
14Bešík Jan 7 Obránce

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..