Spuštěn nový web

Předem avizuji, že se nejedná o apríl :-).

Již delší dobu jsem uvažoval o inovaci kosořického fotbalového webu, ale z časových důvodů jsem to neustále odkládal. Ani teď to není úplně podle mých představ, ale myslím, že o proti původnímu, již zastaralému systému, to bude krok vpřed. Původní myšlenka byla uvést webové stránky do provozu v roce 2015, kdy původní web slavil 10 let od svého vzniku. Plány ale vzaly za své a celý proces se „o pár dní“ posunul :-).

Přínos vidím zejména ve vedení statistik, zjednodušení při zadávání nových příspěvků, celosvětové rozšíření tohoto systému a tedy i pravidelná aktualizace, vizuálně lepší čtení na mobilních telefonech atd. Mohl bych pokračovat dále, ale to nejnutnější jsem asi zmínil.

Na závěr mi dovolte poprosit vás o shovívavost. Samozřejmě určitě to zprvu nebude úplně bez chybiček, ale časem se to určitě zlepší. Nyní se budu snažit naplnit nový systém aktuálními daty na jarní část sezóny.

Přeji příjemné počtení a budu rád za vaši zpětnou vazbu. Vpravo úplně dole je možnost se zaregistrovat a následně pro přihlášení je možné pod články vkládat komentáře.

Původní web je k dispozici na http://old.sokol-kosorice.cz

Honza